Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Starshine legacy

Sziasztok! :D Bemutatom a Starshine Legacy-t!

Én már kijátszottam mind az 4-et, és szerintem a legkönnyebb(amit egy kezdő is simán kijátszik) a 2.rész, mert abban semmi üldözés nincs.
Ha nem ismered a Starshine legacy-t, akkor most bemutatom:


Szereplők:

Főszereplők:

Lisa
Most érkezett a Jorvik Gimnáziumba. 
Lova, Starshine


Linda

Mindigis ő volt a Jorvik Gimnázium legjobb diákja.
Lova, Meteor


Anne 

Minden álma, hogy modell, és híres díjlovagló legyen.
Lova, Concorde


Alex

Sokat verekszik(), és elég szegények, ezért a “Varjúfészekben „ laknak, ami egy kis negyed szegényeknek. 5 fiútesójával és anyukájával laknak együtt. Hiába durva, erőszakos, de ha a kisöccséről van szó, aki fogva van tartva Katjánál...
Lova, Tin-Can


Fripp

A kék(!!!) mókus, aki a léleklovasok védelmezője.


Gonosz szereplők:
Mr. Sands De amint belöki Anne egy sötét átjáróba így néz ki: . A 4. részben aktiválja a 4 pecsétet, ami gátolja a lányok erejét. A 7.szintben meg kell semmisíteni ezeket.
Katja
 Alex ellensége, és egyben Buck nővére, aki kihívja egy versenyre Alex-et a 2.szintben, és csal.
Sabine
 Lisának a legfőbb ellensége, és egyben A Titokzatos Lovag aki kergeti Lisát az erdőben az 1.rész 6.szintjében. Ám hamar ki lehet deríteni, hogy ő Sabine, mert a lován, Kahhn(asszem ez a neve)-on lovagol.
Jessica
 A sötétség hercegnője, és Anne legfőbb ellensége.
Buck
 Folyton elveri Alex kisöccsét, ám Alex-tól rendesen fél...
Sands emberei
 A Garnok vállalat emberei, és egyben Sands emberei.

Mellékszereplők:
Mr. Hermann A Jorvik lovasiskola vezetője.
James
 Alex-nek a kisöccse, akit mindenáron megvéd.
Derek
 A kormány küldte, hogy védje Anne-t, és a Glamour is, hogy meglegyen az új termék arca.
Josh
(Bocsássatok meg, nem találtam jobb képet!!!) Anne fülig belezúgott, ám amikor Anne megkéri Lisát, hogy adja oda Joshnak Anne számát, akkor Josh zúgott bele Lisába.
Mrs. Graham
 Egy ISZONYATOSAN szigorú tanár.
Pedellus
 A Jorvik gimnázium pedellusa.
És a többi diák.


Részek:
STARSHINE LEGACY 1 A LÉLEKLOVASOK REJTÉLYE

Leírás: Ebben a részben Lisa bőrébe bújhatsz, aki még csak nemrég érkezett Jorvikba, a kis tengerparti városba, mivel édesapja itt talált munkát. Ki kell ismernie az új helyet és fel kell találnia magát a gimnáziumban is az első napon. Sok új emberrel ismerkedik meg, közöttük Lindával, Anne-nel és Alex-szel, akikkel hamarosan barátok lesznek a közös kalandok során. Velük a Jorvik Lovasiskolában ismerkedik meg jobban, mivel a lovasbalesete után először ekkor szánta rá magát, hogy lovak közelébe menjen. Egy különleges ló, Starshine megérti a lány gondolatait, a lány is az övéit. Ám barátságukat sok, ismeretlen erő veszélyezteti, és csak Lisán múlik, sikerül-e kimentenie Starshine-t a karmaik közül.
Szintek: 
 (Szerintem) Nehézségi szint(a 10-ből): 1
 Nehézségi szint: 2
 Nehézségi szint: 6
 Nehézségi szint: 1
 Nehézségi szint: 8
 Nehézségi szint: 7
 Nehézségi szint: 3


STARSHINE LEGACY 2 A PINE HILL KÚRIA TITKA

Leírás: A játék 2. részében Lindával, az éltanulóval játszhatsz, aki nehezen tudja megosztani az idejét a tanulás és a lovaglás között, mivel lovával, Meteorral ugratni jár, és díjugrató szeretne lenni. Egy iskola kiselőadás előkészítése közben azonban ráakad pár érdekes dologra a Dark Core Vállalattal kapcsolatban, és innenstől kezdve megváltozik az élete. Vele éled fel a második léleklovas, és különös látomásokban lesz része. Hű lovával együtt kell megállítaniuk egy közelgő katasztrófát Jorvikban, mielőtt túl késő lenne.
Szintek:
 Nehézségi szint: 1
 Nehézségi szint: 2
 Nehézségi szint: 2
 Nehézségi szint: 3
 Nehézségi szint: 1
 Nehézségi szint: 2
 Nehézségi szint: 2


STARSHINE LEGACY 3 PANDÓRIA TITKA

Leírás: A 3. rész Anne-ről szól, akinek minden vágya, hogy egyszer egy híres modell lehessen. A Jorvik Gimnáziumba el is jön egy híres parfümgyártó-cégnek a fotósa, ám feltűnik a színen Jessica, aki szintén a parfümön akar lenni. Amikor kimennek a lovardába, Anne lova, Concorde hirtelen megbetegszik, közvetlenül azután, hogy Jessica lovagolni akart rajta a fotózás kedvéért. Anne úgy érzi, hogy a lova lelke mintha nem is lenne vele, ezért elindul Pandóriába, hogy megkeresse a választ minden eddig történt furcsaságra, és hogy megmentse kedves paripáját. Ezzel a harmadik léleklovas is felébredt.
Szintek:
 Nehézségi szint: 2
 Nehézségi szint: 2
 Nehézségi szint: 2
 Nehézségi szint: 5
 Nehézségi szint: 8
 Nehézségi szint: 8
 Nehézségi szint: 5


STARSHINE LEGACY 4 DARK CORE REJTÉLY

Leírás: Az utolsó epizódban Alex, az erős, kemény lány veszi fel a harcot a gonosszal. Az iskolában mindenki a legrátermettebb lánynak ismeri őt, akivel néha problémák adódnak... Ez legtöbbször azért van, mivel kisöccsét, James-t gyakran bántják az idősebb fiúk, és a lány mindenáron meg is védi őt. Fogadásból versenyez Katjával, aki régi ellensége. A verseny után látszólag Katja kibékül Alex-szel és James-szel, azonban igazából ő a sötét oldalon áll, és elrabolja James-t. Csak Alex lováért, Tin-can-ért hajlandó visszaadni a lánynak. Így hát Alex elindul egy cseppet sem veszélytelen úton, hogy kiderítse, miért és hol tartják fogva az öccsét. Feléledt hát a negyedik léleklovas is, ezzel beteljesedett a Léleklovasok testvéri rendjének a végzete.
 Nehézségi szint: 2
 Nehézségi szint: 1
 Nehézségi szint: 4
 Nehézségi szint: 2, ha az én módszeremmel csinálod. Ha nem akkor 6
 Nehézségi szint: 8
 Nehézségi szint: 9
 Nehézségi szint: elsőre 10, többszörre 8
Ééééés...
 Nehézségi szint: 1 xd


Az első képes látni a jelent, a múltat, és a jövőt(Linda). A második képes átmenni egy másik világba bármikor(Anne), a harmadik képes életet adni(Lisa), a negyedik meg képes elvenni azt...(Alex) „ 


TRÜKKÖK - TIPPEK - CSALÁSOK

Aranycsillagszerzés - Az 1.résznek a 4.szintjében ne menj be az istállóba rögtön, hanem várd meg, még egy csillag leesik a földre, és az aranycsillaggá válik.

Csalás a 4.részbe - A 4.résznek a 4.szintjében fel kell mászni a hegyekre, és amikor a harcmezőnél vagy, ott a narancssárga dombokra rá. Onnan könnyen célozhatsz. Viszont ne ijedj meg, mert nem tudnak melléd felmenni.

 
 

 

ProfilképArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Most: 1
Összes: 21895
30 nap: 194
24 óra: 6